Het Online Het Online Puzzelwoordenboek Puzzelboek
           

Om het Online Puzzelboek nog beter en vollediger te maken hebben wij uw hulp nodig. Dit kan op een 3 tal manieren. Maar allereerst zult u zich moeten aanmelden als lid van onze website. Dit is geheel gratis en voornamelijk om te voorkomen dat bezoekers lukraak onzinnige dingen gaan toevoegen aan het Online Puzzelboek. Lid worden? Dan kunt u zich hier aanmelden.

Help andere gebruikers van het Online Puzzelboek.
Dit kan door hier een lijst op te vragen met woorden waar onlangs naar gezocht is, maar die niet gevonden zijn. Maar ook via onze email service. Dit werkt zo: als een lid van het Online Puzzelwoordenboek een woord zoekt dat niet gevonden kan worden dan wordt automatisch een mailtje verstuurd naar alle andere leden die zich hiervoor hebben aangemeld. Zij kunnen dan via de website reageren en het juiste antwoord doorgeven. Dit wordt dan direct aan het Online Puzzelboek toegevoegd Tevens wordt diegene die dit woord zocht ervan op de hoogte gesteld dat inmiddels wel een antwoord voorhanden is.Klik hier om u op te geven voor deze email service of om de instellingen van de mail service te wijzigen.

Handmatig een woord toevoegen
Wilt u handmatig een woord toevoegen aan onze database? Klik dan hier.

Een heel bestand toevoegen aan het Online Puzzelboek
Heeft u een heel digitaal bestand met woorden die u wilt toevoegen ? Dat kan ook! (heel graag zelfs) Via de volgende link kunt u heel bestand uploaden met puzzelwoorden. Deze wordt dan automatisch ingelezen in het Online Puzzelboek. Het bestand moet opgeslagen zijn in een komma gescheiden tekst bestand. Klik hier om een voorbeeld bestand te downloaden, een stap voor stap handleiding hoe zo'n bestand te maken met excel vind u hier.