Het Online Het Online Puzzelwoordenboek Puzzelboek
           

Waarom zou u lid moeten worden van het Online Puzzelwoordenboek?

Waarom niet? Het lidmaatschap is volledig gratis en het aanmelden gaat snel en eenvoudig.
Stap 1: U vult het aanmeld formulier in
Stap 2: Vervolgens ontvangt u van ons een email met een activatielink
Stap 3: Klik op de activatielink in deze email. Uw account is niet geactiveerd en u kunt gebruik maken van alle faciliteiten van onze website!
De belangrijkste reden om lid te worden van het Online Puzzelwoordenboek is onze "Niet gevonden woorden" service. Deze service is alleen toegankelijk voor leden van het Online Puzzelwoordenboek. Hoe werkt het?
Elke keer als door een lid naar een puzzelwoord gezocht wordt en onze database kan het antwoord niet geven zal de website alle leden die zich hiervoor hebben aangemeld een email sturen met de vraag of zij hun mede puzzelaar kunnen helpen bij het oplossen van het puzzelwoord. De leden kunnen vervolgens via de website mogelijke antwoorden invullen en zo elkaar helpen alle puzzels op te lossen. Alle antwoorden worden gelijk opgeslagen in de database zodat deze dus in de toekomst wel gevonden worden. Voor leden die liever geen emails van ons ontvangen is er ook de mogelijkheid om een lijst met niet gevonden puzzelwoorden op te vragen. Hier kunnen zij dan andere puzzelaars helpen hun puzzelvragen op te lossen.
Ook kunnen leden woorden toevoegen aan de database van Het Online Puzzelwoordenboek. Niet-leden kunnen dit niet om te voorkomen dat allemaal onzin woorden worden toegevoegd.

Overtuigd? Klik dan hierom lid te worden!